STING - Until
oo boshe.. jak wziełam pare tytułów piosenkek które tu napisaliście to szczena mi opadła JAK WY MOŻECIE TAKICH RZECZY SŁYCHAC ludzie mamy XXIwiek czego wy słychacie !!!!!
Ale to chyba się pisze: Bosch. ( )
Eee.....to w XXI wieku,nie wolno już słuchac muzyki z ubiegłego stulecia?....
a Ty, Patrycja, czego słuchasz? oO'
Stawiam na MCR,P!ATD,30stm i tego typu...
a coś jest nie tak z tymi zespołami wg ciebie?
to ee.. w sumie, to jakby tak było, tobym nie miałą czego słuchać
Cytat: Kamyczek87 w 2007-09-25, 20:54Stawiam na MCR,P!ATD,30stm i tego typu...Zgadłam?.
Stawiam na MCR,P!ATD,30stm i tego typu...Zgadłam?.
JAK WY MOŻECIE TAKICH RZECZY SŁYCHAC
ludzie mamy XXIwiek
Janusz Grzywacz - Młynek kawowyChciałbym z tobą zatańczyć, ale nie mam prawej nogiChciałbym cię mocno przytulić, ale nie mam prawej dłoniChciałbym popatrzeć na ciebie, na ciebie, ale nie mam także głowyBo na imię mam Młynek a nazwisko KawowyBo na imię mam Młynek a nazwisko KawowyCzułem jak swoimi delikatnymi dłońmi dotykałaś moich żelaznych okući cały świat zawirował wraz z ruchem mojej zwariowanej miłością korbkilecz kiedy się zbuntowałem i cały zardzewiałemty zamiast mnie pocieszyć - wrzuciłaś mnie do śmiecity zamiast mnie pocieszyć - wrzuciłaś mnie do śmieciChciałbym z tobą zatańczyć, ale nie mam prawej nogiChciałbym cię mocno przytulić, ale nie mam prawej dłoniChciałbym popatrzeć na ciebie, na ciebie, ale nie mam także głowyBo na imię mam Młynek a nazwisko KawowyBo na imię mam Młynek a nazwisko Kawowy