Apophis, patrzę na zdjęcia Diuny i patrzę i napatrzyć się nie mogę
Jest przepiękna, napisz proszę, po jakich rodzicach i z jakiej hodowli pochodzi.
Wróże jej ogromne sukcesy
Moja kotka ma wspanialych, utytulowanych rodzicow, nistety sama dziwnym trafem ma wiekszy nosek niz oni !
Jej mama, dymna kotka Wanessa, to dwukrotna finalistka Top Cat 2000 w klasie mlodziez. Ma cudownie dluga siersc.
Na ostatniej wystawie miala dostac championat, ale inna kotka hodowczyni drpanela ja w oczko i sedzina nie dala jej pozytywnej oceny....
Jej tata czarny Otello, to champion, ktoremu brak tylko jednej wystawy zagranicznej do interchampiona...Ale hodowczyni nie stac na vojaze zagraniczne.
Mozna je zobaczyc na stronie:
http://persy.prv.plPozdrawiam
Ps. To milo uslyszec od hodowczyni ze moja kotka ma szanse, ja sam doszedlem do wniosku ze ma za wielki nosek, ale kilka osob zacheca mnie do proby i wystartowania na jakiejs wystawie...Ma wyjatkowo piekny kolor i geste futerko (wprawdzie jest lato i nie wyroslo w pelni) i oprocz tego nosa to naprawde ponoc jest ok, ma male uszy, pedzelki w nich, jest okragla "w ciele", ma lapki z pedzelkami siersci, przeslicznie krotki ogonek...Tylko ten nos.............