kasia8989 i teraz właśnie z montiego zrobiłaś bóg wie kogo, co on ma największa farmę na świecie? tylko on ma luksusową stajnię z opieką weterynaryjną itd? bez przesady, nie jest jedyny i są pewnie tacy którzy mają większe stajnie i jakoś utrzymują, on nie robi tych wszystkich show dlatego by utrzymać tą farmę a na odwrót, ma tą farmę dlatego że dzięki tym wszystkim pokazom i gadźetom stać go na utrzymanie tej farmy, troszkę chyba kolejność wam się pomyliła moje drogie, jakby go nie było stać to by takiej nie miał, proste nikt nie kazał aż tak wielkiej stajni zakładać, na wszystkich koniach jeździ? wątpię szczerze, zapewne sprzedaje konie za grubą kasę , za grubą kasę robi konie, za grubą kasę trzyma w pensjonatach, wierz mi że z samych pokazów nie żyje i sądzę że to akurat idzie na przyjemności i dogodności w życiu, a teraz moja droga policz, na całym świecie od osoby która poszła na pokaz których jest od krocia po 80dolarów, oj rzeczywiście marna sumka, przecież on do tych pokazów biedulek jeszcze musi dopłacać bo taki straaaszny torwar z niego zdziera... dziewczyny bądźmy poważne i patrzy na to trochę bardziej trzeźwo