Do tej pory była śliczna, przejrzysta....A teraz, dziś rano, zrobiła się mętna... Od czego to? Aha, filtr wyłączyłam na noc.
Cytujja mam większy problem, niemam gdzie ich wpuścić, w każdym akwa dochodzi do tragedii, Niestety tak jest ze skalarami, ktore chca zorganizowac sobie miejsce do zlozenia ikry.Cytujzabiły już 4 kiryśniki (te większe) 3 kiryski, całe stado młodziutkich mieczy i gupików, oraz 2 najpiękniejsze paletki (spuszcze to cholerstwo w kiblu) strasznie agrewsywne, a nie moge im zapewnić osobnego akwa,Szkoda tych ryb:(, ale i szkoda je wylac do kibla. Moze jest mozliwosc aby je oddzielic jakas siatka plastikowa od reszty ryb (jesli oczywiscie pojemnosc akwa na to pozwala), a jesli nie, to nie lepiej oddac jest znajomemu lub poprostu do sklepu. Cytujsame sie dobrały, nawet nie myślałam żeby siew połączyły, były dobrane kolorystycznie nic więcej.Przewaznie tak bywa. Ja tez dlugo nie moglem dobrac skalarow. Az w pewnym momencie wpuscilem 5 szt do akwa i same sie dobraly, a reszte skalarow one same zatlukly:(
ja mam większy problem, niemam gdzie ich wpuścić, w każdym akwa dochodzi do tragedii
zabiły już 4 kiryśniki (te większe) 3 kiryski, całe stado młodziutkich mieczy i gupików, oraz 2 najpiękniejsze paletki (spuszcze to cholerstwo w kiblu) strasznie agrewsywne, a nie moge im zapewnić osobnego akwa
same sie dobrały, nawet nie myślałam żeby siew połączyły, były dobrane kolorystycznie nic więcej.
JEŻELI JEST CHĘTNY Z OKOLIC KRAKOWA TO SPRZEDAM Z CZYSTYM SUMIENIEM!!!