LisWiem, że potrafisz pięknie rysować...
Więc proszę Cię bardzo, bardzo, bardzo
Nie wiem, czy będzie się Tobie chciało... Tyle rysować...
Mam znajomych wirtualnych Na FB, którzy pomagają w prawdziwym życiu tym pokrzywdzonym przez ludzi psom i kotom. A taka pomoc kosztuje - więc te osoby tworzą na FB bazarki. Można tam wystawiać wszystko. I pieniążki z takich bazarków idą na opłaty wydane na jakiegoś bezdomnego psiaka czy kota.
Czy pomógłbyś choć trochę?
Narysuj proszę jakieś obrazki, psa lub kota, lub kwiatów, czy aniołów, czy choinki, bo to ten czas bożonarodzeniowy. Ja wystawię te rysunki na bazarki, gdzie zbierają pieniądze na opłatę hoteliku, lekarstw, jedzenia itp dla tych bezdomnych czy porzuconych zwierząt.
Podam Ci mój adres i wysłałbyś mi te rysunki. Nie musisz się podpisywać pod nimi, jeśli nie chcesz. W ten sposób w realny sposób pomożesz wielu zwierzętom
Ja będę przesyłać Tobie linki bazarków na których wystawiam Twoje rysunki.
Nie musisz tego robić, jeśli nie chcesz, ja po prostu proszę Cię o pomoc dla tych zwierząt. I raz jeszcze zapraszam do dołączenia do grupy moich wirtualnych znajomych, tutaj link do mojej strony na FB:
https://www.facebook.com/BasiaCzachorPawlowiczkiWielu moich realnych znajomych odeszło z grona moich znajomych, bo za dużo udostępniałam ogłoszeń o pokrzywdzonych zwierzętach. Większość więc moich znajomych stanowią teraz ludzie, których na oczy nie widziałam. Ale łączy nas potrzeba pomagania zwierzakom.
Zastanów się, nie będę miała Ci tego za złe jeśli nie będziesz chciał wystawiać swoich obrazów na aukcjach. To Twoje obrazy i masz prawo mi odmówić.
Pozdrawiam Was mikołajkowo