witam
chciałabym polecić akademię rolniczą, na której uratowano mojego kocura będącego wtedy w stanie krytycznym, wręcz trzema łapami na tamtym świecie, dodam 16 -letniego, dobrze diagnozują choroby, mają świetnych weterynarzy, zdecydowanie POLECAM
a teraz, ZDECYDOWANIE ODRADZAM najgorsze kliniki we wrocławiu: Eko Vet ul Metalowców oraz (nie pamiętam nazwy) w reronie Pilczyc. w pierwszej źle zdiadnozowali chorobę, na podstawie badania, które nie wykazuje automatycznie zapalenia trzustki, nie "obmacali zwierzaka", co wet powiniem zawsze zrobuić, a w szególnosci, keidy chodzi o problemy z przewodem pokarmowym ( w rzeczywistośi było to zaparcie, które przerodziło się, w skutek leczenia na trzustkę w krowtoczne zapalenie jelit)...kotka niestety odeszła z tego świata...własnie przez nich
nie jest to jedyny przypadek, mojej koleżanki kota również tam uśmiercili
jeśli macie do wyboru tą i inna klinikę, trzymajcie się od EKO VET zdala, prosze was, neich wasze zwierzaki nie umierają w takiej męczarni jak moja kotka
jeśli chodzi o weterynarię na pilczycach, dali nam do zrozumienia, że na takiego starego kota, nie ma co wydawać na operacjęi kosztowne leczenie (chodziło o kocura, którego później zawieźliśmy na akademię rolniczą)
no to by było na tyle jeśli chodzi o moje doświadczenia z klinikami, mam nadzieję, że przy wybieraniu odpowiednich dla swoich pupili spojrzycie na ten post
pozdraiwam